DOLAR 34,2485 0.09%
EURO 37,0983 0.21%
ALTIN 3.008,800,56
BITCOIN 2308640-1.25144%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Kral Charles'ın Avustralya ziyaretinde yüzünde alpaka hapşırdı | Dış Haberler
  • obilio.net
  • DÜNYA
  • Kral Charles'ın Avustralya ziyaretinde yüzünde alpaka hapşırdı | Dış Haberler

Kral Charles'ın Avustralya ziyaretinde yüzünde alpaka hapşırdı | Dış Haberler

İngiltere Kralı 3. Charles, Avustralya ziyaretinde vatandaşlara selam verdiği esnada kalabalığın içinde bulunan bir alpakayı sevdi. Kral Charles alpakayı sevdiği sırada alpaka yüzüne hapşırdı, o anlar kameralara yansıdı.

ABONE OL
Ekim 22, 2024 06:45
Kral Charles'ın Avustralya ziyaretinde yüzünde alpaka hapşırdı | Dış Haberler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avustralya’yı ziyaret eden İngiltere Kralı 3. Charles ve Kraliçe Camilla, dün Canberra’daki Avustralya Savaş Anıtı’na çelenk bıraktı ve burada bulunan yüzlerce kişiyi selamladılar.

Charles’ın vatandaşlara selam verdiği sırada kalabalığın içinde bir alpaka da bulunuyordu. Kral Charles alpakayı sevdiği sırada alpaka üzerine hapşırdı. Alpakanın Kral Charles’ın üzerine hapşırdığı anlar da kameralara yansıdı.

Kral Charles daha sonra Avustralya Başbakanı Anthony Albanese tarafından düzenlenen Parlamento Binası’ndaki resepsiyona gitti.

Avustralya’daki bazı isimler Charles’ın ziyaretine tepki gösterdi, resepsiyona, altı Avustralya eyaletinin hükümet lideri katılmayı reddetti.

“BURASI SENİN TOPRAĞIN DEĞİL” TEPKİSİ

Kral Charles dün Avustralya Parlamentosuna hitap etmesinin ardından kürsüden ayrılırken, platforma doğru yaklaşan Aborjin Senatör Lidia Thorpe’un “Burası senin toprağın değil. Benim kralım değilsin. Bizim kralımız değilsin.” tepkileriyle karşılaşmıştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r