DOLAR 34,2936 0.5%
EURO 37,2439 0.49%
ALTIN 2.988,281,16
BITCOIN 23213051.5777%
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Antalyaspor – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Antalyaspor – Galatasaray maçı hangi kanalda? (Trendyol Süper Lig)
  • obilio.net
  • SPOR
  • Antalyaspor – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Antalyaspor – Galatasaray maçı hangi kanalda? (Trendyol Süper Lig)

Antalyaspor – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Antalyaspor – Galatasaray maçı hangi kanalda? (Trendyol Süper Lig)

Trendyol Süper Lig’de lider Galatasaray, Antalyaspor deplasmanında üç puan arıyor. Akdeniz ekibine karşı hata yapmak istemeyen sarı-kırmızılılar, ligde geride kalan 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik yaşadı. Okan Buruk ve öğrencileri 22 puan toplarken en yakın takipçisi Samsunspor’un 4 puan önünde bulunuyor. Antalyaspor ise ikişer galibiyet ve beraberlik ile 4 yenilgi yaşadı. Antalyaspor, ev sahibi avantajıyla mücadeleden puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyor. Peki Antalyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

ABONE OL
Ekim 18, 2024 07:45
Antalyaspor – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Antalyaspor – Galatasaray maçı hangi kanalda? (Trendyol Süper Lig)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni sezonda hem Avrupa’da hem de ligde başarı hedefleyen Galatasaray, Antalyaspor mücadelesiyle yeni bir rekorun sahibi olmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, Antalyaspor karşısında kazanması durumunda lig tarihindeki en uzun deplasman serisi rekorunun yeni sahibi olacak. Galatasaray’ın teknik direktörü Okan Buruk, Elazığ, Akhisarspor, Rizespor, Başakşehir ve sarı-kırmızılıların başında Antalyaspor’a 12 kez rakip olurken hiç mağlubiyet yaşamadı. Galatasaray ligde önümüzdeki hafta Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Kaan Ayhan, Antalyaspor mücadelesinde sarı kart görmesi durumunda derbide cezalı duruma düşecek. Peki Antalyaspor – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın detayları…ANTALYASPOR – GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu’nda oynanacak Antalyaspor – Galatasaray mücadelesinde Ali Şansalan düdük çalacak.Mücadele 19 Ekim cumartesi günü saat 19:00’da başlarken karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.GALATASARAY 9 MAÇTIR YENİLMİYORGalatasaray, Trendyol Süper Lig’deki yenilmezlik serisini 9 maça çıkardı.Ligde son yenilgisini geçen sezonun 37. haftasında sahasında Fenerbahçe karşısında yaşayan sarı-kırmızılı ekip, sezonu deplasmandaki Konyaspor galibiyetiyle tamamladı.Bu sezon çıktığı 8 karşılaşmada yenilgi yüzü görmeyen Galatasaray, bu süreçte 7 galibiyet, 1 beraberlik aldı.SARI-KIRMIZILILAR REKOR PEŞİNDESarı-kırmızılı ekip, yarınki müsabakayı kazanması durumunda Süper Lig tarihindeki en uzun deplasman serisi rekorunun yeni sahibi olacak.Geçen sezonun son 9 deplasman maçını kazanan Galatasaray, bu sezon da dış sahadaki 3 müsabakayı kayıpsız geçti. Dış sahada 12 maçlık galibiyet serisi yakalayan “Cimbom”, Fenerbahçe’ye ait rekorun ortağı konumunda.Galatasaray, yarın Antalyaspor’u yenmesi halinde üst üste 13 dış saha maçından galibiyetle ayrılarak Süper Lig rekoruna imza atacak.OKAN BURUK ANTALYASPOR’A KAYBETMEDİGalatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, teknik adamlık kariyerinde Antalyaspor ile yaptığı Süper Lig maçlarında yenilgi yüzü görmedi.Elazığspor, Akhisarspor, Çaykur Rizespor, İstanbul Başakşehir ve Galatasaray’ın başında Antalyaspor’a 12 kez rakip olan Buruk, 9 galibiyet, 3 beraberlik yaşadı.Tecrübeli teknik adam, Galatasaray’ın başında Antalyaspor ile yapılan 4 maçtan da galibiyetle ayrıldı.SÜPER LİGİN EN GOLCÜ TAKIMI GALATASARAYGalatasaray, Süper Lig’de geride kalan bölümün en golcü takımı olarak dikkati çekiyor.Ligde çıktığı 8 maçta 24 gol atan sarı-kırmızılı ekip, en yakın takipçisi Fenerbahçe’den (16) 8 gol fazla kaydetti. Antalyaspor (16) ise Süper Lig’de kalesinde en fazla gol gören üç takımdan biri.KAAN AYHAN CEZA SINIRINDAGalatasaray’da Kaan Ayhan sarı kart ceza sınırında bulunuyor.Süper Lig’de geride kalan bölümde 3 kez sarı kartla cezalandırılan Kaan, yarınki maçta da kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve 10. haftadaki Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r