DOLAR 34,1831 0.05%
EURO 37,2249 0.13%
ALTIN 2.937,100,02
BITCOIN 23169381.27806%
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Metrobüste Doğum: Hanife Mete Bir Erkek Bebek Dünyaya Getirdi
  • obilio.net
  • YAŞAM
  • Metrobüste Doğum: Hanife Mete Bir Erkek Bebek Dünyaya Getirdi

Metrobüste Doğum: Hanife Mete Bir Erkek Bebek Dünyaya Getirdi

ABONE OL
Ekim 16, 2024 17:15
Metrobüste Doğum: Hanife Mete Bir Erkek Bebek Dünyaya Getirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ESENYURT’ta doğum sancıları artan Hanife Mete, hastaneye gitmek için taksi bulamayınca eşiyle birlikte metrobüse bindi. Cennet Mahallesi durağında, doğumun başlaması üzerine metrobüs şoförü aracı durdurdu. Hanife Mete, eşi Cemal Mete’nin de yardımıyla bir erkek bebek dünyaya getirdi. Olay anı araç içi kamerasına yansırken metrobüs şoförü Mustafa Bozdemir yaşananları anlattı.

Olay, saat 09.00 sıralarında Cennet Mahallesi metrobüs durağında meydana geldi. 35 haftalık hamile Hanife Mete, doğum sancılarının başlaması üzerine, eşiyle birlikte taksiyle hastaneye gitmek istedi. Taksi bulamayan çift, metrobüse bindi. Metrobüste doğum sancılarının artması üzerine metrobüs Cennet Mahallesi mevkiinde park alanına girdi. Yolcular başka araçlara yönlendirilirken, Hanife Mete eşinin de yardımıyla bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Aile, metrobüste doğan bebeklerine Yılmaz ismini koydu. Metrobüsteki o anlar araç içi kamerasına yansıdı. Olayın ardından metrobüs şoförü Mustafa Bozdemir yaşananları anlattı.

‘EŞİM DOĞURACAK HAMİLE’

Yaşanan süreci anlatan Yılmaz bebeğin doğduğu 34AS Avcılar-Söğütlüçeşme metrobüs şoförü Mustafa Bozdemir, “Sosyal Tesisler durağına geldiğimizde hanımefendi rahatsızlandı ve sancısı olduğunu söyledi. Eşi yanıma geldi ve eşi bana ‘eşim doğuracak hamile’ dedi. Ben de dedim neden taksi olayı olmadı? ‘Biz taksiye binemedik. Olmadı. Mecbur kaldık. Daha hızlı gidebilmek için metrobüsle geldik’ dedi. Küçükçekmece durağana geldiğimizde de hanımefendinin sancıları biraz daha artmaya başladı” dedi.

‘BU BİR İLK’

Yolcuları hemen tahliye ettiğini söyleyen şoför Bozdemir, “O ara bir güvenlik kardeşimiz de geldi. Onunla yolcuları tahliye ettik. Sonra yukarıda en müsait yere arabamızı çektik. Sonra işte 112’yi aradım. Sağlık ekipleri geldi. Gerekli müdahaleyi yaptılar. Biz de elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştık. Daha önce hiç böyle bir olay olmadı. Bu bir ilk. Bir tarih de diyebilirim, bu olaya da şahitlik ve tanıklık ettim ama belki İETT’nin tarihine ben de geçmişimdir. Benim için çok güzel bir olaydı. Bebeğin ve annenin sağlıklı olduğunu öğrendim. O da ayrı bir sevinç oldu. İETT tarihine böyle güzel bir olay geçti” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Esenyurt Güncel Ulaşım Sağlık Yaşam Bebek

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r